Setmana plena de propostes de joves artistes a la ciutat

Dijous s'inaugura "Se l'han quedat els xinos!", el projecte guanyador de la VI Beca Fotografia i Societat que otorga anualment el Centre Cívic Jardins de la Pau i que vol descobrir la comunitat xinesa a través d'un treball d'investigació periodístic.


Què hi ha darrere dels tòpics que coneixem? Són, els xinesos, realment tan treballadors com aparenten? Estan sempre treballant o també tenen els seus “hobbys” i passatemps? Pretén abordar, també, qüestions com la nacionalitat i analitzar on són les fronteres que ens fan ser d'un país o d'un altre. Son algunes de les preguntes que mira de respondre aquest documental de Laura Quinto i Jose García.

Data: dijous 15 de setembre
Hora: 19 h
Lloc: Centre Cívic Jardins de la Pau
+ info: http://www.selhanquedatelsxinos.com/


Divendres arriba una proposta jove, potent i pratenca, sota el títol genèric Etapes de potència  2011 s'engloben les dues exposicions col·lectives, E.P.01 i E.P.02, sorgides de la convocatòria de projectes artístics, més un programa d'activitats que s'hi vinculen amb l'objectiu de potenciar-ne l'efecte en relació amb la ciutat del Prat. Aquesta exposició està conformada per tres projectes de joves artistes pratencs: Gabriel Guerrero, Núria Inés i el col·lectiu Charito Calambre (format per Esther i Olga Merchán), a més d'una peça de la jove artista barcelonina Anna Moreno, realitzada especialment per a aquesta exposició.


Data: divendres 16 de setembre
Hora: 20h
Lloc: Centre d'Art Torre Muntadas, Sala d'Art Josep Bages
+ info

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pel teu comentari!