Calendari d'actes

Et balla el cap amb idees i pensaments? Vols contribuir a la creació dels nous projectes per als joves que es duran a terme els propers anys al municipi?

És moment de fer el Pla Jove 2013-2017!


Vols explicar-nos quin és el teu punt de vista? Ens vols proposar millores?
 HO FEM, O QUÈ!


Actes realitzats

Fase d'anàlisi de la realitat juvenil


El 8 d'octubre de 2012, el Consell Municipal de Joventut del Prat, va debatre sobre la realitat juvenil i les necessitats dels joves entre els 15 i els 30 anys.

El 18 d'octubre de 2012 al Cèntric es va fer el taller participatiu obert a tots els joves de la ciutat, per posar en comú les vostres idees i demandes sobre els temes que més us preocupen o agraden.

El 22 d'octubre de 2012 es va fer la reunió tècnica amb regidors/es i caps de departament de l'Ajuntament, que van realitzar un document de treball amb les línies estratègiques del Pla Jove.

El 29 d'octubre de 2012 es va fer la reunió amb tècnics i tècniques municipals, per tal que aportessin la seva experiència en l'elaboració de la diagnosi de la situació del jovent de la ciutat.

El 19 de novembre de 2012 es va fer al Lloro un taller participatiu amb els i les joves de l'Associació Saó Prat, que van posar en comú el que pensen de la ciutat i dels recursos que haurien de millorar.

El 21 de novembre de 2012 tots els dinamitzadors i dinamitzadores dels serveis municipals es van reunir al Lloro per parlar dels joves, la seva situació i les seves necessitats, i les millores que hauria d'haver en els serveis d'atenció i assessorament.

Del 27 de novembre al 4 de desembre de 2012 vam obrir un formulari online on tots els i les joves de la ciutat podien opinar sobre la situació dels joves: la formació, la feina, l'oci... D'on en van sortir moltes idees i suggeriments que incorporarem al Pla Jove.

Fase de realització de propostes


El 14 de desembre de 2012 vam organitzar al Cèntric una reunió amb tots els delegats i delegades dels instituts de la ciutat, els representants escolars i també les antenes informatives del Lloro. Una macrotrobada amb més de 80 joves que va servir per començar la fase de propostes del Pla Jove.

El 15 de desembre de 2012 vam ser presents a la Fira Avícola del Prat per preguntar als joves què opinaven de la situació de la joventut. Com uns reporters compromesos amb la societat, entrevistàvem als i les joves que ens van respondre amb sinceritat i sobretot amb moltes ganes de participar.

El 19 de desembre de 2012, el Consell Municipal de Joventut del Prat, es va reunir de nou, però aquest cop no per debatre sobre la realitat juvenil, sinó per fer propostes en funció de les necessitats dels joves entre els 15 i els 30 anys.


El 24 de gener de 2013, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, hem fet una sessió de Teatre de l'Oprimit amb els i les joves estudiants del CFA Terra Baixa, per tal d'analitzar la realitat juvenil i extreure'n propostes.

El 25 de gener de 2013 el Prat Ràdio ha acollit una tertúlia molt especial: els i les joves col·laboradors de l'emissora han estat investigant i han posat sobre la taula un munt de propostes per incloure al Pla Jove!

El 30 de gener de 2013 a la seu de la Fundació Catalana de l'Esplai, hem fet un taller participatiu obert amb joves perquè ens diguin què proposen que s'ha de millorar o promoure a la ciutat.

Finalment, del 18 al 4 de febrer del 2013 hem tingut penjat al bloc un formulari online obert a tots els joves de la ciutat, per tal que ens feu propostes de tots els àmbits (formació, lleure, oci nocturn, voluntariat, ocupació...) per incloure-les al Pla Jove.
P      

1 comentaris:

  1. “We significantly thought of banning Singaporeans altogether from gambling in the IRs, but decided in opposition to it. This is end result of|as a end result of} there isn't a|there is not any} cause 파라오 카지노 도메인 to exclude locals who can afford to gamble and would otherwise simply go elsewhere. Further, some Singaporeans feel strongly in opposition to such discrimination in opposition to locals. The operators also advised us that they need some native enterprise, though they know that this can't be their primary market.

    ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!