Comencem la fase de PROPOSTES!!

Després d'uns mesos de fer una anàlisi exhaustiva de la situació dels i les joves de la ciutat, ara és l'hora de passar a l'acció...


Iniciem la FASE DE PROPOSTES DEL PLA JOVE 2013-2017!!

Què fa falta a la ciutat?? Feina, estudis, oci, associacions, transports... Què s'ha de millorar? Què s'ha de mantenir? Ara necessitem totes les propostes que vulgueu fer per traçar les línies d'actuació del proper Pla Jove!

Hem habilitat en aquest bloc un apartat on podeu deixar totes les vostres idees sobre coses a millorar de la ciutat, i des del Lloro les recopilarem i les inclourem al pla. Recordeu que també teniu altres maneres de participar:
  • Presencialment al Lloro: vine i explica'ns quina és la teva proposta!
    • De dilluns a dijous de 17h a 21h
    • Divendres de 10h a 14h i de 17h a 21h
  • Per les xarxes socials: estem permanentment connectats i a l'espera dels teus missatges!
    • Facebook: deixa'ns una aportació al mur o escriu-nos un privat (facebook.com/jovesprat)
    • Twitter: fes servir l'etiqueta #pratjove per escriure les teves propostes i que nosaltres les poguem recollir, i menciona'ns! @jovesprat

I si teniu ganes de reunir-vos amb altres joves per debatre propostes, esteu convidats i convidades a una reunió el dimecres 19 desembre de 19 a 21 hores a la Sala actes del CèntricCom a joves compromesos i compromeses que ja heu participat en algun taller de debat o omplint el nostre formulari... És molt important que ens continueu ajudant a construir unes millors polítiques de joventut!

Us hi esperem!!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pel teu comentari!