Presentació

Anna Martín, regidora de Joventut
Les polítiques de joventut es porten a terme a la nostra ciutat des de fa més de 25 anys amb l'obertura de "El Lloro" com a Punt d'Informació Juvenil del Prat. Al 2006 vàrem recollir totes aquestes accions i es van emmarcar en un document anomenat Pla Local de Joventut, full de ruta que marcaria les prioritats i necessitats dels i les joves per als propers 4 anys.

Ara, al 2012, cal renovar aquest document per fer-lo adient al context actual. La situació dels i les joves de la ciutat ha canviat i per tant cal tornar a definir les prioritats, reptes i necessitats. I és aquí on la participació del màxim nombre de joves és essencial, per fer una diagnosi de la realitat ajustada i unes propostes i accions adients.

Volem que el Pla Jove surti directament d'aquelles persones que seran destinatàries de les polítiques de joventut, perquè aquestes són les que saben millor què volen, què necessiten i el que els preocupa. Saber de primera mà la situació en la que viuen serà essencial perquè el Pla sigui un èxit.

Necessitem la pluralitat jove per fer un full de ruta real, útil i que millori les condicions de vida dels i les joves de la nostra ciutat, perquè tots i totes puguin dur a terme el seu projecte de vida de forma igualitària, justa i independent. 

Anna Martín Cuello
Regidora de Joventut de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pel teu comentari!