Tertúlia al Prat Ràdio!

El programa Planeta Prat de El Prat Ràdio ha acollit una tertúlia amb joves de la ciutat, que han fet desenes de propostes per incloure al Pla Jove 2013-2017. L'espai, conduit pel José David Muñoz, ha durat pràcticament una hora i s'ha parlat de molts temes, com ara l'oci nocturn, la connexió amb transport públic de la ciutat amb Barcelona, mesures per millorar l'ocupabilitat juvenil, el funcionament del Cèntric...

Els participants de la tertúlia han estat l'Artur Colomer, la Sheila Lozano, el Santi Sánchez i la Tania Louro. Tots ells han estat les darreres setmanes preparant-se la tertúlia i preguntant als seus amics i amigues què opinaven, i d'aquesta implicació ha resultat una conversa molt interessant amb múltiples propostes. Per exemple: 

Vincular els estudis de cicles amb pràctiques professionals a empreses del Prat; Més plans d'ocupació per a joves; Més facilitats per l'accés als pisos de protecció oficial; Hauria d'haver transport públic per anar per la nit als xiringuitos de la platja; Una discomòbil per la Festa Major, també per a menors d'edat; Es pot habilitar un pavelló on actuessin grups de música locals, a preus públics; Ampliar l'skatepark perquè s'hi puguin fer altres activitats; Que les sales d'estudi obrin a partir de la tarda; Implantar el bícing i ampliar els carrils bici; etc.

Recordeu que si vosaltres també voleu dir la vostra i fer-nos propostes, ho podeu fer per totes aquestes vies:

a) Ompliu el formulari del nostre bloc!:http://blocjoves.prat.cat/p/proposa.htmlb) Escriviu al nostre mur de Facebook!: www.facebook.com/joves.prat c) Feu twits amb l'etiqueta #pratjove o mencioneu-nos!: @jovespratd) Envieu-nos un correu! lloro@joves.prat.catLA TERTÚLIA DEL PLANETA PRAT!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pel teu comentari!