Concurs L'Estiu Insòlit!

Un any més desprès de les vacances d'estiu El Lloro us proposa el seu ja classic concurs de l'Estiu Insòlit 2011. Com a novetat aquest any afegint una modalitat de vídeo. Participar-hi és molt senzill, envia la teva foto/vídeo més insòlit de l'estiu i participa en aquest concurs on les imatges més curioses i divertides seran les premiades.
Aquest any el format del concurs tornarà a ser totalment virtual, així que pots fer-nos arribar les teves imatges de l'1 al 20 de setembre a l'adreça electrònica lloro@joves.prat.cat. I a partir del 21 de setembre podràs veure tots els treballs a través del nostre facebook i votar els que més t'adradin!
El veredicte amb els noms dels guanyadors serà el dia 6 d'octubre de setembre a les 20 hores a través de totes les plataformes socials de joves.prat.

Si tens entre 15 i 30 anys anima't a participar-hi! Consulta les bases

Per anar fent boca us deixem les imatges que van arribar a El Lloro L'any passat:

4 comentaris:

  1. Hola! Ens podeu aclarir en què consisteix la categoria "t'ho has currat"?

    ResponElimina
  2. Hola anna,

    a les bases ho trobes una mica més explicat tot plegat, però és un premi que consisteix en votació popular a través de facebook, el que aconsegueixi més "m'agrades" a l'exposició virtual que farem se l'emporta ;)

    Molta SORT!

    http://issuu.com/lloro/docs/proposta_estiu_insolit_2011

    ResponElimina
  3. He de dir que vist les fotos del bloc i... ho teniu molt difícil eh! són molt maques! :)

    ResponElimina
  4. In my life, i always these kind of interesting contests.
    valet parking luton

    ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!