Amb els i les alumnes de Saó-Prat ja som 70!

Els i les alumnes de l'Associació Saó-Prat, han vingut a participar en la construcció del nou Pla Jove i a conèixer els serveis per a joves que oferim des del Lloro. Amb la vintena d'alumnes dels cursos de disseny i de manteniment, que van venir ahir, ja ens estem acostant als 70 participants. De nou, us volem donar les gràcies per a implicar-vos amb la joventut del Prat i amb la ciutat!

Els i les joves de Saó-Prat han estat molt participatius i han fet moltes aportacions sobre la realitat que es troben en el seu dia a dia. Hem parlat i debatut, durant 2 hores, sobre les dificultats i oportunitats que us trobeu la població jove amb la recerca d'una feina, amb l'accès a un habitatge digne, sobre la formació, la festa, les desigualtats, la salut i molts més temes que van sortir. Aquesta colla de Saó son uns cracks!!

Dimecres 21 ens trobem amb una trentena de dinamitzadors/es de l'ajuntament i associacions que treballen amb joves. Arribarem als 100 participants? Segur que sí!!!!

Si voleu veure les fotografies del taller, ho podeu fer al nostre Flickr!


1 comentaris:

  1. The on line casino needs this data to confirm your identification find a way to} pay out the winnings, so ensure the information is right. Determining how much you put in a slot machine comes down to down to} a few 카지노사이트 components. Your bets should be tailor-made to your budget, not the other method round. Instead, discover a way to maximize your play so that you simply get to take pleasure in yourself thoroughly. We need each novices and experienced players to have an equally satisfying user experience.

    ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!