Una pratenca al capdevant del documental sobre Arcadi Oliveras que encara no te nom

Erika Sánchez és la pratenca que hi ha darrera d'un documental que encara no te nom.



"És un repte fer un film d’algú que et diu que ell no es mereix que se li dediqui un projecte d’aquestes dimensions, i que quan el segueixes durant un temps, com la seva pròpia ombra, et presenta com una periodista que està fent un reportatge per a Justícia i Pau. Aquesta és la seva gran riquesa, la de no donar-se importància, la d’avergonyir-se quan algú se li apropa i li fa un gest de reverència desprès de fer una xerrada, la de saber que el poder corromp i que en la humilitat resideix el veritable poder humà. La seva coherència vital és el que m’empeny a conèixer a un home que no calla, que no dorm, que no descansa per aconseguir la justícia social."

Èrika Sànchez Marcos

Estan treballant amb un sistema de crowdfunding(crowd = multitud, funding = finançament) és una forma de finançament per micropagaments ciutadà per tirar endavant projectes través de la participació.A canvi dels diners que inverteixen els ciutadans reben alguna compensació, com per exemple, una còpia en DVD.

Ens sembla interessant donar-vos a conèixer tota la tasca que estan fent, podeu fer una ullada a: http://www.documentalarcadioliveres.org/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pel teu comentari!