GPS del cap de setmana: curtmetratges, expossicions, música, ...

La proposta artística arriba de la ma del Centre Cultural Torre Balcells que ens presenten "Con el tiempo" de Manuel Sánchez Jiménez, una exposició que es podrà veure fins al 16 d'octubre.  "Con el tiempo" pren el títol d'un poema de Jorge Luís Borges i utilitza la idea del viatge com a metàfora del transcórrer de la vida. Cada pintura funciona en aquesta exposició com les finestres d'un tren que ens retornen, a través d'un fort simbolisme, sentiments i vivències contradictòries.

Hora inauguració: 20:00
Lloc: Centre Cultural Torre Balcells

Si el que us agrada és el cinema aquest vespre teniu la oportunitat de veure curtmetratges gratuïtament a l'Artesà. Entre les peces que podreu veure estan: Martians go home, Basura, ¡¡oooh!!, O limia. El rio del olvido, As de trébol. As de corazones i El abismo. Que per cert, entre els assistents es sortejarà una matricula a un curs de cinema. + info

Lloc: Centre Artesà, sala petita
Data: divendres 9 de setembre
Hora: 20.30h
 
I dissabte arriba fins al XirinGO la presentació del Festival Esperanzah! va ser el dia 10 de Setembre amb la participació de DJ Panko (Ojos de Brujo). El divendres 16,dissabte 17 i el diumenge 18 de setembre celebrarem el festival Esperanzah al Parc Nou, entrada gratuïta.



Data: dissabte 10 de setembre
Hora: 23:30
Lloc: El XirinGO


Dissabte també teniu l'opció de Festa de Salsa al Nou Casablanca, s'estrena com local salsero, un ambient amb salsa, bachata i animacions de luxe amb la selecció musical de DJ Jooan les nits 100 x100 salseres amb entrada gratüita i consumició obligatòria, cada dissabte al Karaoke Nou Casablanca.

Data: dissabte 10
Hora: 23:30
Preu: Gratüita (consumisió obligatòria)
Lloc: Karaoke Nou Casablanca

I diumenge per la diada : Musica en directe per la Diada al Cèntric gastrobar! Ja estan de tornada els Vermutis al Sol a la nostra terrassa, amb un especial Diada. Gaudirem de l'actuació de Celesta Alías que ha esdevingut el referent vocal i el catalizador de diferents formacions i projectes musicals, la major part del quals continuen funcionant activament. Ha publicat el seu primer CD, amb el treball de La veu de la guitarra, amb el qual ha pogut participar en el cicle Ressons Jazz.


Data: diumenge 11 de setembre
Hora: 19:00
Lloc: Cèntric




Disfruteu!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pel teu comentari!